TouchPro®Zwangerschaps-stoelmassage

De  zwangerschaps-stoelmassage is een rustgevende en ontspannende massage, speciaal gericht op de behoefte en ondersteuning van zwangere vrouwen.
Op een zachte maar effectieve manier wordt door middel van strijkingen, knedingen en rekkingen de bloedsomloop gestimuleerd. Hierdoor verdwijnt spanning in spieren en de zwangere voelt zich prettiger in een lichaam dat zo aan verandering onderhevig is. Hierdoor kan ze meer genieten van al het moois dat er in haar ontstaat.
Na de zwangerschap is deze massage ook zeer prettig om te ontvangen. Het helpt de vrouw tijdens het ontzwangeren om weer in balans te komen en in sommige gevallen is een drukpuntmassage dan nog niet wenselijk.

De massage duurt 15 tot 20 minuten en is gericht op hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en benen. De massage wordt gegeven in een speciaal daarvoor ontwikkelde stoel en wordt zonder olie over de kleding heen gegeven.
Het is geen drukpuntmassage, omdat dit de energetische balans tussen moeder en kind kan verstoren. Deze massage is hierdoor ook goed toe te passen bij mensen, bij wie een drukpuntmassage niet mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan ouderen of mensen, die zwak zijn na een ziekte.